Retea de distributie Agritrans Service - importator seminte bulgaresti

De-a lungul timpului, ASI a dezvoltat o retea de distributie ce acopera peste 60% din suprafata Romaniei si care se afla in continua expansiune. In lista noastra de colaboratori se regasesc numele celor mai mari firme de distributie din judetele Moldovei, Munteniei si Olteniei.

In prezent, societatea nostra detine un parc auto de 44 de masini cu diferite capacitati pentru a putea deservi cu usurinta nevoile clientilor nostri. Rapiditatea cu care onoram comenzile si profesionalismul nostru sunt calitatile care ne fac sa fim diferiti de restul firmelor de distributie din domeniu.


retea de distributie Alba

Tel: +40.744.633.380
Tel: +40.744.319.478

Arges Bacau Botosani Braila Brasov Bucuresti Ilfov Buzau Calarasi Constanta Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Ialomita Iasi Mehedinti Olt Prahova Sibiu Suceava Teleorman Tulcea Valcea Vaslui Vrancea

Despre produsele noastre

Despre produsele Agritrans Service International

Seminte floarea soarelui

Semintele de floarea soarelui completeaza cu succes clipele de relaxare pe care le petreceti alaturi de familie si prieteni. Sub coaja lor se ascunde un cocktail savuros de proteine, fibre si vitamine care le transforma intr-o gustare sanatoasa de care va puteti bucura oriunde si oricand.

semintele Djili

Seminte dovleac

Delicioase! Acesta este cuvantul care poate descrie pe scurt semintele de dovleac. Printre cele mai nutritive oleaginoase, semintele de dovleac sunt adevarate pastile de energie si sanatate. Pe langa nutrientii pe care ii contin, semintele de dovleac se fac remarcate prin gustul lor deosebit.

Seminte dovleac

Alune

Gustul fin si placut al alunelor ofera bucurie papilelor gustative. Analizate in profunzime, arahidele sunt o importanta sursa de vitamina E, atat de necesara pentru buna functionare a organismului nostru. La suprafata, ele reprezinta gustarea care da savoare intalnirilor cu cei dragi.

Alune